Personopplysninger

Hvilken informasjon samler vi inn?
Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på vår hjemmeside eller legger inn en bestilling.

Ved bestilling eller når du registrerer deg på nettstedet vårt, kan du bli bedt om å oppgi følgende:
Navn, e-postadresse, fakturaadresse, leveringsadresse og telefonnummer.

Hva bruker vi informasjonen din til?
Noe av informasjonen vi samler inn fra deg kan bli brukt i en av følgende måter: -

- Levere produktet eller tjenesten du har bestilt.

- Å tidvis administrere en konkurranse, forfremmelse, undersøkelse eller annen funksjonalitet på nettstedet.

- Å sende periodiske e-poster dersom du krysser av for dette under bestilling. Om ikke, vil e-postadressen du oppgir for ordrebehandling kun bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer vedrørende din bestilling.

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?
- Informasjon samlet fra deg vil ikke bli solgt, byttet, overføres, eller gitt til andre selskap, uansett grunn, uten ditt samtykke. 

- Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til dine personlige opplysninger når du legger inn en ordre eller registrerer deg.

Lagring av betalingsdata
Når du handler hos oss med bank- eller kredittkort, blir betalingen behandlet sikkert av DIBS. Dette er en sikker betalingsløsning som håndterer Visa og Mastercard. Når vi samler inn opplysninger om kortet du betaler med, blir disse ikke lagret på vår server. Betalingen skjer direkte til DIBS sin server, og derfor er det heller ikke behov for slik lagring. All innsamling av kortdetaljer og dine personopplysninger er sikret med 3D Secure kryptering, som gir oss den sikreste betalingsløsningen som finnes. Når du sender data fra din PC, er det ingen som kan lese denne informasjonen utenom oss. 

Bruk av informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler, og bruker dere dette?
Cookies er små filer som et nettsted eller en tredjeparts leverandør overføringer til datamaskinens harddisk via din nettleser (hvis tillatt) som gjør det mulig for nettsteder eller tredjeparts leverandørs systemer å gjenkjenne nettleseren din og huske visse opplysninger.

Vi bruker cookies for å hjelpe oss å huske og behandle varer i handlekurven .

Utgir dere informasjon til tredjepart?
Vi vil ikke selge, eller på annen måte overføre noen av dine personlige opplysninger til utenforstående. Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som bistår oss i drift vår hjemmeside og drive vår virksomhet, så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også gi ut din informasjon når vi mener utgivelsen er hensiktsmessig for å overholde lover, eller håndheve våre retningslinjer, eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annet bruk.

Samtykke
Ved å bruke vår side, samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

Endringer i våre retningslinjer for personvern
Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvernpolitikk, vil vi legge ut disse endringene på denne siden.